O nama

Radujemo se što vas možemo pozdraviti iz sela Male Pijace na severu Bačke, gde stanuju carski ukusi i gde se već 15 godina predano trudimo da zadovoljimo istančane ukuse potrošača.

HACCP sertifikat

U okviru klanice Časar posluje nekoliko poslovnih jedinica – farma tovnih pilića (brojlera), farma tovnih svinja i farma koka nosilja (u slobodnom sistemu držanja) na kojima se primenjuje domaćinski pristup uz savremene uslove držanja i ishrane životinja, što za rezultat daje meso i jaja visokog kvaliteta.

Klanica poseduje savremenu liniju za klanje brojlera, uz striktno poštovanje odredbi zakona o dobrobiti životinja, kao i automatizovan pogon za preradu mesa gde tim tehnologa vodi brigu o ispunjenosti svih uslova za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda, po recepturama koje na najbolji način čuvaju hranljive sastojke mesa.

"Klanica Časar" sztr za svoje kupce obezbeđuje put od njive do trpeze, uz strogu i kontinuiranu kontrolu i poštovanje standarda kvaliteta, rada, higijene i transporta u cilju dobijanja bezbednog gotovog proizvoda.

Implementacijom HACCP sistema osigurali smo dobru proizvođačku praksu u oblasti higijene hrane, kao i primenu svih zakonskih propisa i standarda o zdravstvenoj ispravnosti hrane. Pored svežeg pilećeg i svinjskog mesa, možemo se pohvaliti sa portfoliom od preko 70 proizvoda bogatog ukusa, a naročito se ponosimo rolovanom piletinom, dimljenom kobasicom, pizza šunkom, pilećim grudima u omotu, dimljenim belim fileom i delikates kobasicom.

Naši proizvodi se u propisanim uslovima transportuju u četrnaest maloprodajnih "Časar" objekata u Vojvodini, gde vas očekuje naše ljubazno prodajno osoblje.
U našim maloprodajnim objektima možete kupovati po sniženim cenama proizvode na nedeljnim i vikend akcijama, a snabdeveni smo i svim drugim namirnicama potrebnim za pripremu hrane, kao i sokovima i konditorskim proizvodima po povoljnim cenama.

Rolovana piletina

Jedinstveni proizvod na našem tržištu je piletina rolovana:
  • Rolovana piletina sa sirom
  • Rolovana piletina sa šunkom
  • Rolovana piletina sa pečurkama
  • Rolovana piletina na mađarski način
  • Rolovana piletina sa slaninom

Salame

"Klanica Časar" sztr nudi široki asortiman salama i kobasica od pilećeg i svinjskog mesa u svojim maloprodajnim objektima u Vojvodini.

Pileće pljeskavice i ćevapi

Za neobilazan roštilj možemo ponuditi pljeskavice i ćevape od svinjskog, kao i od pilećeg mesa, zatim sveže roštilj kobasice, pileće i ražnjiće od svinjskog mesa.

Dimljeno meso

U našim maloprodajnim objektima možete naći i širok asortiman dimljenog mesa, dimljene kobasice i dimljeno kokošije meso.

Kontakt

24416 Male Pijace, ulica Bratstva Jedinstva 35a
(0)24 882 204; (0)24 882 033; 063 10 77 599
Nabavka: 063 10 77 903
063 10 99 01
casarltd@gmail.com
  Radno vreme:
Ponedeljak -Petak: 07 - 15h
Subota: 07 – 13h
Posetite nas i na našoj facebook stranici

Veleprodaja

24416 Male Pijace, Bratstva Jedinstva 35a
Tel: 024 882 033

Radno vreme

Radnim danima: 07-15h
Subotom: 08-12h

Centrala:

Tel: 024 / 882 204
Fax: 063 10 99 011